bloggtorka

Hejhej.. som de få som läser min blogg borde märkt att jag haft en väldig bloggtroka nu på sista tiden. den beror väldrig mycket på att jag har enbart focuserat på skolan.. och har nästan inget alls att prata om så blir det svårare att blogga. sen har jag nästan inte haft nån insperation till att fotografera något heller :/ men ska försöka göra en ändring på det :)

Studentmössa

Bjuder på en bild på mig i studentmössan då :)


Måste bara beställa dessa!

Sen blir det att beställa en massa andra saker till med :)

Ovälkommen

Som rubriken säger så känner jag mig jävligt ovälkommen i ett hem där jag borde känna mig välkommen, att inte känna man är välkommen när man kommer hem till sin kille är ganska dåligt! Man hur less hans mamma är och lägger över allt på oss och inte hennes "pojkvän" som är ett problem med! Och det finns folk som kommer bli sur för jag skriver det jag känner just nu men jag måste få skriva av mig! När jag inte ens känner att jag kan pratade killens mamma längre är väldigt fel att nästan inte kunna säga hej! Jag trivs inte ens i min lägenhet längre heller så vill hitta något annat boende så jag kommer iväg ifrån allt :/ jag vill bo själv så jag kan göra det jag känner för utan att behöva bry mig om alla andra! Men vill ändå bo med min kille! Det ända alternativet jag har är att gå till soc! Och det är ju inte så man vill direkt!


Me as a Modell 2

Modell:  Jag
Fotograf: Pernilla "Chili" Björklund (http://picturesonlife.blogspot.com/)
Här är dem nya modell bilderna på mig :)

My love!

Modell: Jag och min Pojkvän
Fotograf: Pernilla "Chili" Björklund (http://picturesonlife.blogspot.com/)

Dag 2 dagens lunch

Dagen lunch vart fisk bönsallad och kolsallad och vanlig grönsallad :) rotfruktsgratängen orkade jag inte äta upp :) för läre dra ner lite på maten så träningen hjälper :)


Dagens lunch

Dagens lunch består av bönbiffar potatisgratäng och grönsallad med gurka och kolsallad:)

 


Update!

I måndags började mitt nya liv! att börja träna bort magen och höfterna, och att inte äta efter kl 20.00 :)
det har gått väldigt bra faktiskt :)  tränar på kvällen lite hemma och äter inte efter kl 20.00 (fast vatten dricker jag efter åt)
funderar på om jag ska skriva upp vad jag äter och dricker på dagarna med! så man kommer någon vart med och om man ser att man går ner något i vikt :)  ska nog mäta över höfterna och midjan med :) kanske tillomed bröst omfången :) så blir det nog upptadering här med :)

Följ mig

Följ min blogg med Bloglovin
:D

Fundera

funderar på att lägga till bloglovin till bloggen.

Me as a Modell

några ur val av bilder av olika fotografer den bilden  i mitten har jag ingen aning om vem som är fotografen  ^^
men den sista bilden är min underbara vän Chili som har fotograferat på mig, hon har även nya bilder på mig och min kille på sin blogg -> http://picturesonlife.blogspot.com/ .
den översta bilden är tagen av malin westman som är min tremänning och hennes länk till blogg hittar ni i menyn har jag för mig :) dessutom ligger alla bilder i tur ordning vilken som kom först och så vidare :)
Kram Izziz

Ljuvligt att kolla ut när solen är framme


bjuder på en gammal


Bli bättre

Jag måste bara bli bättre på att blogga. Men när jag nästan aldrig redigerar eller fotograferar längre blir det ganska svårt att blogga med bilder :)

Sendan har jag bestämt mig för att sluta äta godis och sluta dricka läsk och inte äta efter 20:00 på kvällarna sedan börja träna, typ ut och springa på morgona och ut och gå och göra sittups på kvällarna :) för nu läre vikten drastiskt gå ner tills det är bal så jag kommer in i klänningen :)


Popcorn

Måste ju bara visa lilla popcorn som är älsklingens hamster :)